Jessie, Merel, Gerrit en Mariska lachen om de stemmen van Shelley

Jessie, Merel, Gerrit en Mariska lachen om de stemmen van Shelley

Jessie, Merel en Gerrit lopen weg na de nominatie ronde van vandaag en zijn nog steeds verbaasd over de zetten die sommige mede bewoners hebben gemaakt. De oorlog is verklaard kondigt Merel aan dit vanwege de stemmen van Andrea en Shelley op Gerrit en Jessie. Last minute hebben ze alles omgegooid merkt Gerrit op. Franny komt erbij en Merel vertelt haar dat Jordie tegen Franny gelogen heeft. Goed om te weten reageert Franny. Ook Alexandra komt tot deze bevinding. Jordie heeft gelogen tegen mij zegt Alexandra. Jessie moet lachen dat Jordie vanochtend nog beweerde dat Alexandra de enige is op het terrein die hij vertrouwt. De strijd is aan, kom maar roept Merel.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 24    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *