Hiske vindt dat de bewoners wat positiviteit kunnen gebruiken en heeft er een lezing over geregeld

Hiske vindt dat de bewoners wat positiviteit kunnen gebruiken en heeft er een lezing over geregeld

Op eigen initiatief heeft Hiske vandaag een spreker geregeld die de groep iets gaat bijbrengen over positiviteit. De spreker legt uit waardoor positiviteit beïnvloedt kan worden. Positiviteit heeft te maken met je omgeving, je innerlijk en energiebalans. Nadat ze dit verder heeft toegelicht geeft ze de bewoners een opdracht. Ze is onder de indruk van de inzet van de groep. Wij zijn ook een hele positieve groep grapt Jessie. Wat later komt de spreker terug op de opmerking van Jessie. Ik was eigenlijk niet helemaal serieus geeft Jessie toe. Maar ik denk wel dat het er in zit, maar er niet uitkomt. De spreker vraagt aan de groep hoe zij denken de positiviteit te kunnen creëren binnen de groep. Een feest zegt Alexandra. Groepsactiviteiten of eten voegt Jessie hieraan toe. De groep moet lachen maar is het wel eens met wat Jessie te zeggen heeft. De spreker stelt de vraag waarom er buiten groepsactiviteiten geen positiviteit in de groep is. Het heeft met ego te maken vindt Hiske. De opmerking van Hiske wekt de aandacht van Andrea en die vraagt om toelichting. Als je iets meer voor elkaar over hebt en je minder jezelf op de eerste plek zet.. gaat Hiske verder. Het heeft namelijk allemaal met waardering te maken vindt Hiske. De bewoners krijgen vervolgens de opdracht om complimenten te geven aan elkaar. Zal de groep dichter naar elkaar toegroeien?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *