Gerrit voelt zich verantwoordelijk voor Shelley haar gedrag

Gerrit voelt zich verantwoordelijk voor Shelley haar gedrag

Shelley heeft een aantal dagen geleden aangegeven dat ze wil vertrekken uit Utopia 2. Sindsdien heeft ze een andere houding aangenomen. Zo weigerde ze vandaag om de vergadering bij te wonen. Merel en Gerrit vinden de acties van Shelley de afgelopen week erg tegenstrijdig. Ze had veel kritiek op Mylène, vanwege het terugtrekken in haar huisje en nu vertoont ze hetzelfde gedrag. Gerrit en Merel vinden het maar zonde dat Shelley dit gedrag vertoont. Ze kan zoveel, maar ze is zo niet toegankelijk en zo niet flexibel merkt Gerrit op. Maar het is niet dat het Gerrit niets doet. Ik voel mij toch deels verantwoordelijk voor haar gaat hij verder. Merel begrijpt hoe Gerrit zich voelt. Dat kan je toch ook niet meer bedenken dat jullie een stel waren? zegt Merel. Nee antwoordt Gerrit. Zou Gerrit het gesprek met Shelley nog aangaan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 96    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *