Een keuze van Alexandra valt verkeerd bij een aantal bewoners

Een keuze van Alexandra valt verkeerd bij een aantal bewoners

Alexandra heeft tijdens de vergadering van vandaag aangegeven dat ze niet van plan is de gehele markt in een viswijf kostuum te lopen. De bewoners reageerden verontwaardigd dat Alexandra, omdat ze er pas laat mee aan kwam zetten. Ik kan slecht tegen onberekenbare mensen gaf Jessie aan in de vergadering. Andrea schoot Alexandra echter te hulp en offerde zich op om Alexandra haar plek in te nemen als viswijf. Na afloop van de vergadering zit het nog veel bewoners dwars. Met die Lex kan je toch ook niets mee geeft Gerrit geïrriteerd aan bij Merel. Merel vindt op haar beurt dat Alexandra erg onberekenbaar is. En legt verder uit dat Alexandra eerder deze week al aan heeft gegeven dat ze er geen zin in had. Als zij ja op iets zegt, dan weet je dat de kans heel groot is dat ze net voordat het gebeurt er op terugkomt voegt Merel er lachend aan toe. Mariska en Franny komen erbij staan en Mariska moet ook even haar hart luchten. Mariska had het fijner gevonden als Alexandra eerst naar haar toe was gekomen dit omdat ze nu in een lastig pakket wordt gebracht doordat ze moet samenwerken met Andrea. Ik ga niet de gehele dag naast iemand staan die ik niet moet benadrukt Mariska. Merel moet lachen om de reactie van Mariska. Zal Mariska nu ook weigeren om in een viswijf pakje op de markt te gaan staan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 56    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *