Deze zaken hebben de bewoners besproken tijdens de vergadering van 31 oktober

Deze zaken hebben de bewoners besproken tijdens de vergadering van 31 oktober

De bewoners beginnen deze dag met een gezamenlijke vergadering. Iedereen is aanwezig behalve Shelley. De kosten voor de aankomende evenementen worden als eerst besproken. Jessie geeft aan dat ze op het moment 11.500 euro aan extra kosten hebben gemaakt. Maar het is in principe een voorschot en waar we geld mee gaan verdienen. Dus uiteindelijk op lange termijn zorgt het er weer voor dat we er beter voorstaan voegt hij eraan toe. Jordie begint daarna over het zakgeld. Hij vertelt blij te zijn dat de bewoners vanaf één tot dertig oktober niemand in de min heeft gestaan. De bewoners beginnen blij te klappen en te juichen. Wat later kondigen Alexandra en Brandon een nieuw idee aan tafel. Alexandra vertelt dat ze een visagiste heeft geregeld, alleen kost het wel vijftig euro. Ze heeft haar geboekt voor Mylène en voor een nieuw idee voor een product. Ik wil vragen aan de groep of de vergoeding en de reiskosten, vergoed kan worden van de bv voegt ze eraan toe. En vertelt verder dat er wel een verdienmodel aanzit. Brandon neemt daarna het woord over en zegt dat hij en Alexandra een idee hebben om motivatiefoto’s te maken. Hierbij komen Alexandra, Brandon, Franny, Jordie en Andrea op de posters te staan. Ze willen de motivatie poster gaan ontwikkelen en verkopen voor de bv. Voor de shoot willen ze de visagisten gebruiken om de bewoners die op de posters komen te staan, mooi in de make-up te zetten. Jessie denkt hardop na over de investering voor dit idee. Alexandra vindt dat ze het niet alleen moet betalen, omdat meer mensen gebruik maken van de visagiste. De andere bewoners die niet op de posters komen te staan overleggen of ze dit idee gunnen van de bv. Mylène lijkt geïrriteerd dat de bewoners niet gelijk instemmen en geeft aan dat Alexandra haar droomgeld mag hebben. Jessie besluit om er even goed over na te denken, met de groep, of er geïnvesteerd wordt met geld van de bv. Niet veel later eindigt de vergadering van vandaag.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
 1. Corry at 11:33

  Wat een walgelijke loser zeg over €50,- moet hij nadenken, maar €800,- uit de BV voor een opname met Hans de Boei daar hoeft niet over nagedacht te worden! Natuurlijk niet want dan gaat het om hem zelf en zijn vriendje Gerrit!!
  Eerst was het een zomerhit opnemen toen werd het zingen en rappen, daarna moest er ook een videoclip gemaakt worden voor bij de nummers! Maar het was nog steeds niet genoeg er moesten 2 dure nieuwe microfoons komen, en nu nog een keer €800,- voor hun droom!!
  Dat is wel héél erg véél dromengeld is het niet???
  Is er nou niemand die dit door heeft daar, en dat ze opstaan en zeggen je doet de boekhouding maar je bent niet de baas over het geld van de BV dat bepaal jij niet!!
  Het is een grote oplichter en dat zal hij ook blijven!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *