De huiveringwekkende nacht is niet in de koude kleren gaan zitten, vele bewoners bespreken het

De huiveringwekkende nacht is niet in de koude kleren gaan zitten, vele bewoners bespreken het

Alexandra komt Merel tegen en vertelt over haar slapeloze nacht. Wat vreselijk zegt Merel als Alexandra heeft toegelicht wat er afgelopen avond zich heeft afgespeeld. Ik heb geen oog meer dichtgedaan vertelt Alexandra. Merel is blij dat ze het niet heeft gezien. want ze was anders doodsbang geweest. Hoewel Merel het niet bewust heeft meegemaakt zit de schrik er bij haar er goed in. Ze vertelt wat er vannacht is gebeurd aan Jessie. Als hij de boot in was geklommen had ik hem waarschijnlijk het water in geslagen zegt Jessie. Merel had al een vermoeden dat Hiske iets van plan was, maar uiteindelijk was het Shelley die het plan heeft doorgezet. Ik was keihard gaan janken denk ik gaat Merel verder. Mariska komt er bij staan en Merel doet haar verhaal opnieuw. Mariska heeft echter niets meegekregen van de huiveringwekkende nacht.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 59    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *