Shelley zorgt voor een slapeloze nacht bij haar mede bewoners

Shelley zorgt voor een slapeloze nacht bij haar mede bewoners

Een groot deel van de bewoners liggen op bed wanneer Shelley staat te bibberen voor de poort. Er komt een man het terrein op in een lang gewaad, met een schakelketting in zijn linkerhand en een mes in zijn rechterhand. Shelley loodst hem naar de achterkant van het sanitair en ze bespreekt met hem zijn strategie om de bewoners te laten schrikken. Terwijl Shelley terugkeert naar haar huisje, spookt de man over het terrein. Andrea wordt achterdochtig wanneer Shelley terugkeert in het huisje en niet wil vertellen wat ze heeft gedaan. Er klopt iets niet aan jou vertelt Andrea. Hoewel Shelley laat weten dat er niets aan de hand is blijft Andrea het gevoel hebben dat er iets niet klopt. Ze kijkt door het raam en ziet de onbekende man. Dit is f*cking eng zegt Andrea wanneer ze snel uit bed springt om de deur op slot te doen. De onbekende man heeft zich ondertussen geparkeerd voor het huisje van Alexandra en Franny en leest hardop een gevonden songtekst voor met een kleine aanpassing. Hart te groot van jongs af aan tot de dood. Alexandra en Franny horen rare geluiden en kijken door hun raam. O, mijn god nee zegt Franny wanneer ze opmerkt dat haar hart steeds sneller gaat. Wat zal de nieuwe dag allemaal brengen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 119    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *