Hiske en Mariska bespreken hun mede bewoners die een spel spelen

Hiske en Mariska bespreken hun mede bewoners die een spel spelen

Hiske en Mariska bespreken afgelopen avond de finale van Utopia 2 in de yurt. Mariska vertelt dat sinds Jens weg is, iedereen bezig is met het spelen van de finale. Vriendjes makerij. Opeens super aardig doen. Dan denk ik bah voegt Mariska eraan toe. Hiske geeft aan dat haar hoofd op het moment zwaar is. Zo wil ze graag mensen helpen. Vooral Alexandra wil ze het inzicht geven hoe bepaalde dingen met de finale werken. Hiske vindt dat Alexandra zichzelf afhankelijk maakt en dingen zegt die niet kloppen. Volgens Mariska had Alexandra gezegd, dat zij niet in Utopia is gekomen om het spel te spelen. Die uitspraak, die kloppen niet benadrukt Hiske en ze geeft aan dat Alexandra tegen haar vertelde op wie ze moet gaan stemmen. Dus ze speelt het spel wel zegt Hiske verder. Hiske vindt dat iedereen die in Utopia wil blijven, de finale speelt. Zo vertelt ze dat Andrea denkt dat ze niet ver zal komen en binnenkort wordt weggestemd. Dat betekent dus in gedachten dat ze wel zo ver mogelijk wil komen gaat Hiske verder. Ja, anders maak je niet zo’n opmerking reageert Mariska. Hiske gelooft dat iedereen blij is met de titel van Utopia 2. De dames denken wel dat men de titel een ander misschien meer gunt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 4.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *