Jordie vindt dat er een opstoker in Utopia 2 zit en bespreekt het met Franny

Jordie vindt dat er een opstoker in Utopia 2 zit en bespreekt het met Franny

Jordie vertelt afgelopen avond aan Franny dat hij van Merel heeft gehoord dat hij heeft gezegd dat Jessie, Merel en Gerrit op Brandon zouden gaan stemmen. Franny reageert dat Merel dat net ook al zei, toen hij haar wenkbrauwen aan het epileren was. Jordie is nog steeds verbaast dat Merel dit gehoord heeft. Franny vraagt vervolgens aan Jordie met wie hij erover heeft gehad met de stemmingen. Nou heel die verwording is verdraait gaat Jordie verder en hij loopt naar zijn kamer om een sleutel te pakken. Nou weet je wat daar de woordenwisseling van is. Ik heb gezegd, let maar op, die gaat naar huis en die en dan is Brandon aan de beurt vertelt Jordie wanneer hij terug naar Franny is gelopen. Maar dat is wat je tegen mij hebt gezegd of heb je dat ook tegen andere gezegd vraagt Franny. Jordie reageert dat hij het in het algemeen heeft gezegd. Het is helemaal uit zijn verband getrokken benadrukt hij. Franny vertelt dat zij het niet is geweest. Heb ik gezegd, denk je dat Brandon dan de volgende is die naar huis gaat vraagt Jordie. Nee volgens mij heb je gezegd, denk je dat ze op Brandon gaan stemmen deze ronde antwoordt Franny. Jordie kan het zich niet voorstellen dat hij dit heeft gezegd. Volgens Franny had hij het wel gevraagd aan haar. Wel kan Jordie herinneren dat hij aangaf dat hij een paar bewoners weg ziet gaan. Dat heb ik in ieder geval niet gehoord zegt Franny. Niet dat ik jou wel of niet vertrouw. Maar mensen gooien dingen in de lucht vertelt hij. Zo vertelt Jordie verder dat Jessie naar Brandon is toegegaan om mede te delen, dat Jordie vertelde dat Jessie, Gerrit en Merel op Brandon zouden gaan stemmen. Volgens Jordie is Brandon zijn vertrouwen in twijfel gebracht nu hij dit heeft gehoord. Een ding is zeker er is een opstoker eindigt Jordie aan het einde van het gesprek. Maar wie?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 25    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *