Jessie heeft een kleine mededeling rondom de Hollandse boerenmarkt

Jessie heeft een kleine mededeling rondom de Hollandse boerenmarkt

Jessie roept afgelopen avond de groep bij elkaar. Iedereen verzamelt in de silo. Jessie heeft een kleine mededeling voor de rest. Hij vertelt over de Hollandse Boerenmarkt die aanstaande zondag plaatsvindt in Utopia 2. hij zegt dat het zondag misschien gaat regenen en hij een grote tent heeft gevonden waar alle stands onder kunnen staan. In principe kunnen we de tent voor de markt morgen al plaatsen voegt hij eraan toe. En bespreekt vervolgens de kosten ervan en wat de bewoners van dit idee vinden. De bewoners bespreken verder waar de bar en de snackbar komen te staan. Gerrit vindt het een goed idee en vertelt dat ondanks de kosten van de tent, ze het wel terugverdienen doordat bezoekers langer op het terrein blijven als ze droogstaan. Nu maar hopen dat de markt goed gaat verlopen!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *