Merel confronteert Jordie, ze irriteert zich mateloos aan hem

Merel confronteert Jordie, ze irriteert zich mateloos aan hem

Merel loopt de kamer binnen van Jordie en Alexandra. Jordie zit binnen in zijn kamer en is bezig met de wenkbrauwen van Franny te epileren. Jor, er moet mij even iets van het hart. Ik irriteer mij mateloos aan je. Ik zie een of andere personage wisseling in jou. Of in ieder geval, je gedraagt je anders en het valt mega erg op en ja ik irriteer mij daaraan zegt Merel. Wat is de personage wissel, voorbeelden vraagt Jordie. Ja, je bent niet meer jezelf antwoordt Merel. Jordie geeft vervolgens aan dat hij zich ongemakkelijk voelt na de stemmingen. Vooral omdat hij merkt dat Gerrit hem aan het negeren is. Ik voel mij heel erg ongemakkelijk in heel deze groep voegt hij eraan toe. Merel vertelt op haar beurt dat ze meer dingen ziet. Nu hoor ik ook in een keer dat jij het verhaal in de wereld brengt dat wij, vooral Jessie, Gerrit en ik. Een andere naam heb ik daarbij niet gehoord. Dat wij op Brandon gaan voegt ze eraan toe. Jordie laat weten dat hij dat niet gezegd heeft. Ik vind dit heel erg frappant om te horen. Ik heb wel gewoon, nadat Dylan en Mylène op de bank zijn geweest, heb ik gezegd Andrea, Shelley, Jordie en Brandon. Maar ik heb nooit gezegd, deze nominatieronde gaat Brandon op de bank komen of dat jullie dat van plan zijn vervolgd hij. Merel begrijpt niet waar het vandaan komt en lijkt nog steeds vraagtekens te hebben bij Jordie. Ze geeft aan dat zijn gedrag zo is om zieltjes te winnen of omdat hij volledig in paniek is. Jordie zegt tegen Merel dat hij wel blij is dat ze naar hem toe is gekomen en vertelt dat hij een mindfuck krijgt door de finale. Ja maar weet je wat het is Jor. Blijf alsjeblieft bij jezelf want je gaat Shelley taferelen krijgen eindigt ze het gesprek. Zal Jordie zichzelf aanpassen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 34    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *