Merel, Franny en Gerrit bespreken het gedrag van Jordie, is hij de volgende genomineerde?

Merel, Franny en Gerrit bespreken het gedrag van Jordie, is hij de volgende genomineerde?

Franny vertelt aan Gerrit dat ze gek wordt van Jordie. Hij heeft mij helemaal uitgehoord vertelt ze. Wat dan vraagt Gerrit verbaasd. Franny laat weten dat Jordie aan haar vroeg of ze zeker weet dat er geen kamp is gevormd binnen Utopia 2. Merel pikt het gesprek op. Ik ben het echt spuugzat met deze jongen zegt Merel. Ja dat heb ik ook zegt Gerrit. Merel vertelt verder dat ze van plan is om naar Jordie toe te gaan om er wat van te zeggen. Franny geeft aan dat ze daar even mee moet wachten. Dit omdat ze het net aan Merel en Gerrit heeft verteld en het zo volgens haar lijkt dat ze een kamp zijn. Ja, maar we zijn ook een kamp antwoordt Gerrit. Weet je wat het is? Dat gestook de hele tijd en al die verhalen de wereld inbrengen. Ik word er helemaal walgelijk van zegt Merel. Gerrit vertelt dat het Alexandra ook even duidelijk gemaakt moet worden waar Jordie allemaal mee bezig is. Franny vertelt daarna dat Alexandra zich niet zo betrokken voelt bij hen. Merel zzegt dat ze niet geforceerd gezellig iets gaat doen met Alexandra om haar het gevoel te geven dat ze zich betrokken voelt. Lex is gewoon heel erg zoekende. Dat is ze hier al vanaf dag één. Ze is opzoek naar één vast maatje, want dat heeft ze nooit gehad en dat wil ze gewoon dolgraag voegt Merel eraan toe. Gerrit geeft aan dat als Jordie zo door blijft gaan, hij misschien de geschikte persoon is om eruit te stemmen bij een volgende nominatieronde. Ze bespreken buiten verder het gedrag van Jordie. Zo vinden ze hem vaak overdreven slijmen tegen hen. Is Jordie de volgende die genomineerd wordt?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *