Jordie en Alexandra maken zich zorgen om Brandon, gaat hij zijn 24 uur aanvragen?

Jordie en Alexandra maken zich zorgen om Brandon, gaat hij zijn 24 uur aanvragen?

Brandon loopt verdrietig naar de sportschool. Weet je Bran, ik snap dat je je maatje kwijt bent. Maar probeer er wel wat leuks van te maken zegt Alexandra wanneer ze hem ziet. Brandon begint over Shelley. Hij vindt het zonde dat ze weg wil uit Utopia 2, vooral omdat ze er al zo lang inzit. Alexandra vindt het ook zonde en heeft net als Brandon geprobeerd om haar over te halen toch te blijven. Nu Shelley weg wil, ziet Brandon het niet rooskleurig in. De enige waar jij dan meezit, als langere bewoner is een Gerrit en een Hiske natuurlijk vertelt Alexandra. Brandon kijkt bezorgd.  Alexandra vraagt vervolgens aan Jordie, die ook in de sportschool is, of hij Shelley nog heeft gesproken. Jordie laat weten dat hij een poging heeft gedaan om haar over te halen maar dat het op een gegeven moment ophoudt. Ik vind het wel superjammer dat ze weg wil voegt Jordie eraan toe. En legt uit dat Shelley waarschijnlijk niet door Jessie en Gerrit weggestemd wil worden. En dat ze daar bang voor is, omdat ze hen bij de vorige nominatieronde een stem heeft gegeven. Hoe de kaarten nu zijn geschud, ziet ze ook niet perse dat ze bij de laatste vijf zal eindigen vertelt Jordie. Ja, maar nogmaals. Zeg nooit, nooit reageert Alexandra. Brandon loopt daarna verdrietig weg. Alexandra zegt Jordie dat hij hem in de gaten moet houden. Jordie reageert dat Brandon niet veel uitspreekt als hij ergens mee zit. Ik heb het al best vaak tegen hem gezegd. Als er iets is, spreek het uit vertelt hij. Sh*t hè, dadelijk zegt Brandon ook… zegt Alexandra voorzichtig. Denk je dat Brandon zijn vierentwintig uur zal aanvragen vraagt Jordie. Ik weet het niet antwoordt Alexandra. Zal Brandon het volhouden tot de eindstreep?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *