Dit vinden enkele bewoners van Dylan zijn vertrek uit Utopia 2

Dit vinden enkele bewoners van Dylan zijn vertrek uit Utopia 2

Jordie en Andrea zitten verslagen naast elkaar voor de caravan. Dylan heeft Utopia 2 inmiddels verlaten. Het is zo k*t als mensen weggaan waar je veel om geeft zegt hij verdrietig. Andrea vindt het niet eerlijk. Volgens haar zouden bewoners zoals Mariska er juist uit moeten. Ze vindt dat zij zich pas is gaan inzetten in Utopia 2 toen de finale werd aangekondigd. Die vieze spelletjes ben ik zat zegt Jordie, doelend op de tactiek van enkele andere mede bewoners. Ik ben benieuwd wat hun volgende move wordt. Ik ben bang dat Brandon het ook niet lang gaat volhouden voegt hij eraan toe. Ze besluiten even bij hem te gaan kijken. Hij is na het afscheid van Dylan meteen naar het dierenverblijf gelopen. Stil zit hij op de rand van het hek. Ik maak vanavond roti zegt Andrea, terwijl ze hem troostend over zijn arm wrijft. Franny, Mariska en Merel zitten aan de andere kant van het terrein. Ook zij vonden het afscheid heftig. Het lijkt me zo verschrikkelijk om voor die poort te staan en afscheid te nemen van jullie zegt Merel. Dat is iets wat echt nooit gaat gebeuren zegt ze standvastig. Zal Dylan zijn vertrek veel gevolgen hebben voor het verloop van de finale?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 99    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
 1. Norma at 14:08

  Super fijn dat Dylan word herenigd met z,n liefje Kaylee!
  Heel veel geluk samen buiten de poorten van Utopia
  Afscheid nemen is altijd moeilijk maar je krijgt er veel voor terug
  Je lieve vrouwtje Kaylee
  Veel plezier samen !
  Groetjes Norma

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *