Brandon, Alexandra en Franny doen een fotoshoot voor de fitnessfoto’s

Brandon, Alexandra en Franny doen een fotoshoot voor de fitnessfoto’s

Stemmingsronde vier zorgde voor een bewogen dag vandaag. Zo ontstonden er tranen van verdriet en vele discussies. Dit neemt niet weg dat de fotoshoot voor de fitnessposters nog op de planning staat. De visagisten en de fotograaf komen het terrein op en Alexandra neemt plaats in de visagie stoel. Mylène maakt ook gebruik van deze mooie kans om te kijken hoe de visagisten te werk gaan. Na een korte voorbereiding zijn Brandon, Franny en Alexandra er klaar voor! Franny heeft gekozen voor een sexy pakje en zij mag als eerste op de foto. Daarna is Alexandra aan de beurt. Ze doet nog even een paar sport oefeningen voordat de foto’s gemaakt worden. Ze heeft een opvallende blauwe bikini aan waar alle accenten van haar lichaam goed in worden vertegenwoordigd. Brandon is hierna aan de beurt. Terwijl hij eerder schuw was over het laten zien van zijn lichaam heeft hij in Utopia 2 hier meer zelfvertrouwen in gekregen en doet hij het super goed tijdens de fotoshoot. Als laatste maakt de fotograaf nog een aantal portretfoto’s van Jordie. Zijn jullie ook benieuwd naar het eindresultaat?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *