Gerrit denkt dat Merel Utopia 2 gaat winnen, hij speculeert er met Hiske over

Gerrit denkt dat Merel Utopia 2 gaat winnen, hij speculeert er met Hiske over

De finale van Utopia 2 houdt de gemoederen flink bezig. Zeker na de onverwachte onverwachte nominatieronde van vandaag staan de bewoners op scherp. Gerrit en Hiske speculeren in de Mongoolse tent over de eventuele winnaar. Jij denkt nog steeds dat Merel kans maakt hè? vraagt Hiske nieuwsgierig. Gerrit denkt inderdaad dat Merel als winnaar Utopia 2 zal verlaten. Zal hij gelijk krijgen? Wie moet er volgens jullie Utopia 2 zal winnen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 31    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *