Alexandra heeft er vrede mee als ze bij de volgende stemming genomineerd wordt

Alexandra heeft er vrede mee als ze bij de volgende stemming genomineerd wordt

Na haar fotoshoot in de buitenlucht warmt Alexandra zichzelf afgelopen avond op in de silo. Samen met Brandon en Jordie bespreekt ze de nominaties. Alexandra vindt het super mooi wat Brandon tijdens de eerste eliminatieronde van deze week over Jordie zei. Ik kan het alleen maar beamen, Jordie. Ik ben hier langer dan jij, maar wat jij in deze korte periode hebt gedaan… chapeau, schat vervolgd Alexandra trots. Daarom vindt ze dan ook dat Jordie het nog verder moet gaan schoppen. Ik wil heel graag tot het einde blijven maar ik heb mijn doelen tot nu toe wel bereikt gaat ze verder. Ze zou er vrede mee hebben als ze bij de volgende nominaties op de bank terecht komt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *