Hiske vindt dat Shelley met Alexandra moet praten, zij kan haar mogelijk nog in Utopia 2 houden

Hiske vindt dat Shelley met Alexandra moet praten, zij kan haar mogelijk nog in Utopia 2 houden

Shelley ligt afgelopen avond al enige tijd op bed wanneer Hiske bij haar komt kijken. Hiske vraagt of Shelley al met Alexandra heeft gepraat. Ik vertik het zegt Shelley. Als Hiske vraagt waarom legt Shelley uit dat ze geen zin heeft om met iemand te praten die continu van mening veranderd. Ik denk namelijk dat zij de persoon is die jou hier kan houden vertelt Hiske. Shelley vindt op haar beurt dat Alexandra haar moet redden als ze dat zelf wil en niet omdat Shelley op haar in is gaan praten. Hiske geeft toe dat Shelley daar een punt in heeft. Ik wil het wel gezegd hebben dat zij cruciaal is in het feit of jij blijft of niet legt Hiske verder uit. Shelley laat weten dat tot nu toe alleen Gerrit, Hiske en Mariska naar haar toe zijn gekomen om te vertellen dat ze positief op haar gaan stemmen. Ik zou niet weten wie er nog meer een positieve stem aan mij gaat geven gaat ze verder. En wil echter niet van haar standpunt wijken dat ze Alexandra een walgelijk persoon vindt. Als jij achter die uitspraak staat dan is het klaar zegt Hiske aan het einde van het gesprek. Graaft Shelley nu haar eigen graf?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 30    Gemiddelde: 4.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *