Jessie en Merel kunnen het gedrag van Gerrit niet peilen, gaat hij hen naaien?

Jessie en Merel kunnen het gedrag van Gerrit niet peilen, gaat hij hen naaien?

Jessie en Merel lopen afgelopen avond over het Utopia 2 terrein wanneer het vreemde gedrag van Gerrit ten sprake komt. Ik begrijp niet waar hij mee bezig is zegt Jessie. Merel legt uit dat Gerrit bij haar heeft toegegeven dat hij nog steeds een zwak voor Shelley heeft. Maar naast dat Gerrit plotseling opkomt voor zijn ex is er nog iets wat Jessie en Merel dwars zit.  Merel heeft eerder vanavond aan Jessie vertelt dat Gerrit vanmiddag tegen haar heeft gezegd dat hij mensen buiten Utopia voor minder, dan een geldpot, heeft genaaid. Hij hoeft maar één keer verkeerd uit zijn bed te stappen en je bent de lul benadrukt Jessie. Jessie en Merel vinden het geen fijne gedachten dat Gerrit hen kan naaien. Jessie benadrukt dat hij het niet prettig vindt dat hij Gerrit als onbetrouwbaar moet zien en wil dit morgen met hem bespreken. Vrienden naai je niet zegt Jessie een het einde van het gesprek. Maken Jessie en Merel zich terecht zorgen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 4.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *