Alexandra in tranen, ze heeft keuzestress voor de aankomende eliminatie

Alexandra in tranen, ze heeft keuzestress voor de aankomende eliminatie

Franny en Alexandra lopen afgelopen avond de silo uit wanneer Franny opmerkt dat Alexandra niet lekker in haar vel zit. Ze stelt voor om naar hun huisje te lopen. Onderweg kan Alexandra zich niet meer groot houden. Ik heb vreselijke ruzie gehad met iemand die heel dicht bij mij staat en morgen moet ik gaan kiezen begint ze. Ik vind ze allebei even leuk Fran voegt ze eraan toe door haar tranen heen. Wanneer Brandon zich aansluit bij het gesprek legt Alexandra uit dat ze alle stress en ruzies die de nominaties teweegbrengen niet meer aan kan. Ik ga geen strijd meer aan. Ik vertik het benadrukt Alexandra emotioneel. Brandon probeert Alexandra te troosten met de woorden dat zowel Jordie als Shelley begrijpen dat deze keuze voor Alexandra niet makkelijk is. Zij niet. Zij is furieus reageert Alexandra doelend op Shelley. Voor wie zal Alexandra kiezen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 4.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *