Hiske vindt dat Shelley in Utopia 2 moet blijven en bespreekt dit met Merel

Hiske vindt dat Shelley in Utopia 2 moet blijven en bespreekt dit met Merel

Merel vraagt afgelopen avond in het atelier aan Hiske of ze meer van Shelley te weten is gekomen. Hiske legt uit dat Shelley niet meer woest is maar door Alexandra in haar vertrouwen is beschadigd. Ik vind dat ze moet blijven gaat Hiske verder. En vindt dat Shelley het meer verdient om te blijven, omdat zij vanaf dag één al veel te verduren heeft gehad. Zij gaat nu met zoveel wrok naar huis wat ik niet terecht vind benadrukt Hiske wanneer de tranen over haar wangen beginnen te rollen. Merel vindt op haar beurt dat Shelley hier zelf ook een aandeel in heeft gehad. Hiske denkt dat Shelley dit alleen uit onmacht heeft gedaan. Die wil zo graag laten zien dat er niet met haar loopt te f*cken dat het totaal averechts heeft gewerkt vindt Merel. Zonder dat Hiske en Shelley het door hebben gehad hebben ze een onverwachte luisteraar van hun gesprek namelijk Shelley. Hiske geeft toe dat in sommige gevallen het gedrag van Shelley ook niet valt goed te keuren, maar heeft het echter wel met haar te doen. Ze heeft er heel vaak alleen voor gestaan. Zal Shelley mogen blijven?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 23    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *