Gerrit begint steeds meer aan zijn vriend Jessie te twijfelen

Gerrit begint steeds meer aan zijn vriend Jessie te twijfelen

Afgelopen avond laat, liggen de meeste bewoners in hun bed. Ondertussen praten Gerrit en Hiske over de ideale finale. Ik vraag me af waarom Jessie Franny niet bij de laatste vijf ziet zitten begint Gerrit. Hij kijkt alleen maar naar de mensen die hem wat gunnen gaat hij verder. En weet dat Jessie die mensen zo lang mogelijk in het spel gaat houden. De rotte appels moeten weg. Kosten wat het kost benadrukt hij. Gerrit vindt het te gevaarlijk om er met Merel over te praten omdat hij weet dat alles wordt doorverteld aan Jessie. En begint steeds meer te twijfelen aan zijn vriend. Hiske weet op haar beurt niet wat ze ervan moet vinden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *