Jessie en Merel belanden in een felle discussie over de stemming

Jessie en Merel belanden in een felle discussie over de stemming

Er is gisteren na de stemronde een hoop gebeurd. Jessie en Merel zijn bang dat ze Gerrit niet meer volledig kunnen vertrouwen, Gerrit wil namelijk dat Shelley blijft en Jordie vertrekt. Het koppel vindt hem onberekenbaar en wil iedereen die een stem aan hen kan geven er zo snel mogelijk uit hebben. Als hij besluit om iets achterlijks te doen is het beter om iemand zoals Shell eruit te hebben zegt Jessie. En geeft aan dat hij het een lastige keuze vindt welke vijf bewoners er hierna nog uit moeten. Merel denkt hier anders over. Zij wil graag dat Franny samen met Jessie en haar bij de laatste vijf zitten. Dat is totaal niet verdiend, maar gewoon omdat het mijn vriendin is. Fran is er altijd voor me benadrukt ze. Jessie is het hier echter niet mee eens. Hij vindt dat Franny totaal niks betekend heeft voor Utopia 2 en daarom niet bij de laatste vijf thuishoort. Je moet wel een hoop voor Utopia hebben gedaan benadrukt hij. Uiteindelijk belandt het tweetal in een felle discussie over welke bewoners er bij de laatste vijf thuishoren. Hier verschillen ze in mening met elkaar. Als wij het niet eens zijn, dan gaat het onze eigen kop kosten vindt Merel. Jessie vindt dit een hele drastische uitspraak van haar en loopt vervolgens weg.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 22    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *