Jordie denkt dat de eliminatie spannend gaat worden en heeft zijn spullen alvast gepakt

Jordie denkt dat de eliminatie spannend gaat worden en heeft zijn spullen alvast gepakt

Jordie ontving gisteren tijdens de stemming maar liefst tien stemmen en kwam hierdoor in de gevarenzone terecht. Hij behoort samen met Shelley tot de genomineerden. Vandaag beslissen de bewoners wie van hen in Utopia 2 mag blijven. Volgens Jordie kan dit nog wel eens spannend worden. Ik heb voor de zekerheid alles ingepakt. Je weet het niet vertelt hij dan ook aan mede bewoner Franny. Volgens hem liggen de keuzes van Jessie, Brandon, Mylène en Franny vast. Hierdoor wordt de stem van Merel bepalend denkt hij. Ik zit nu voor de komende paar uur in onzekerheid. Ik vind het f*cking k*t geeft Jordie aan. Wie moet er volgens jullie de mini samenleving verlaten?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *