Probeert Alexandra Jordie te beïnvloeden in zijn keuze voor de eliminatie?

Probeert Alexandra Jordie te beïnvloeden in zijn keuze voor de eliminatie?

Alexandra heeft vannacht geen oog dichtgedaan vertelt ze Hiske. En vraagt Hiske vervolgens om een gunst. Kan jij niet even met Brandon gaan praten? Hiske blijft haar vragend aankijken. Als hij met ons meegaat, dan staat het eventueel gelijk en maken wij wel kans gaat Alexandra verder. Zij zal met Hiske namelijk positief stemmen op Shelley. Volgens Alexandra hangt het af van Brandon. Hiske wil het Brandon niet opleggen, want ze vindt dat iedereen zijn eigen keuze moet maken. Wel wil ze een goed gesprek met hem voeren geeft ze aan. Ik ga niet iemand overhalen benadrukt Hiske aan het einde van het gesprek. Zal Brandon vertellen op wie hij gaat stemmen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *