De bewoners mixen drankjes tijdens een cocktailcursus

De bewoners mixen drankjes tijdens een cocktailcursus

De bewoners hebben een bijzondere activiteit vandaag. Ze gaan namelijk een cocktailcursus volgen. De bewoners zijn hier erg enthousiast over en ze gaan meteen van start. De instructeur begint eerst met het uitleggen over hoe je een goede cocktail maakt. Na een lange instructie is het dan eindelijk tijd voor de bewoners om cocktails te gaan maken. Met wat hulp van de instructeur worden de ideale cocktails gemaakt. Nadat de bewoners hun eigen cocktail hebben gemaakt gaan de bewoners een cocktailwedstrijd houden. Shelley en Franny strijden tegen elkaar voor wie de beste cocktail kan maken. Deze wedstrijd gaat om tijd en natuurlijk de lekkerste cocktail. De instructeur proeft de cocktails en de winst gaat naar Franny.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *