De bewoners houden een feestje in Utopia 2, Franny verblijft er 1 jaar!

De bewoners houden een feestje in Utopia 2, Franny verblijft er 1 jaar!

Sinds gisteren verblijft Franny alweer één jaar in Utopia 2. En dat betekent afgelopen avond maar één ding en dat is een feestje. De bewoners hebben al cocktailcursus gehad, waardoor een aantal bewoners al helemaal in de feeststemming zijn. Merel trekt haar stoute schoenen aan en ze springt achter de draaitafel. De bewoners dansen veel en de problemen lijken allemaal te zijn vergeten. Ook Gerrit pakt zijn kans en gaat wat lekkere plaatjes draaien. De avond is gezellig verlopen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 4.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *