Jessie en Merel hebben onenigheid net voor het slapen gaan

Jessie en Merel hebben onenigheid net voor het slapen gaan

Afgelopen avond lijkt er een beetje wrijving te ontstaan tussen Jessie en Merel. Eerder vertelde Jessie al tegen Franny dat hij zich een klein beetje ergerde aan Merel. Wat loopt Jessie buiten op het terrein in haar richting. Wat is er vraagt hij aan haar. Jessie legt uit dat hij haar een beetje afstandelijk vindt doen. Merel geeft aan dat het nooit haar bedoeling is geweest maar dat ze gewoon zenuwachtig was voor haar optreden tijdens het feest. Dit soort dagen red ik het ook wel alleen, maar het zou wel lekker zijn als je er gewoon voor me bent of zo gaat Jessie verder. Merel geeft aan dat ze er voor hem is en dat ze dat ook heeft aangegeven, maar dat hij aangaf dat er niks nodig was. Dan weet ik ook niet wat ik met je aan moet, want je bent een rare hè? In dit soort situaties geeft ze aan. Deze uitspraak lijkt niet in goede aarde te vallen bij Jessie. Als Jessie daarna aangeeft naar bed te gaan, vraagt Merel of ze met hem mee moet gaan. Hij geeft aan dat ze moet doen waar ze zin heeft. Merel wil graag duidelijkheid. Na een woordenwisseling loopt Jessie boos weg richting de boot. Vlak voordat hij de boot in stapt roept hij nog, weet je wat je gaat doen? Ga lekker in de kast liggen. Gek. Merel loopt hem achterna. Ik ben hier een beetje klaar mee. Echt f*cking klaar mee benadrukt ze. Ook nu ontstaat een woordenwisseling. Uiteindelijk zegt Jessie, doe wat je wil maar laat mij met rust. Zal het tweetal het vandaag weer bijleggen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 23    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *