Betekend Gerrit zijn positieve stem op Shelley meer dan alleen een stem?

Betekend Gerrit zijn positieve stem op Shelley meer dan alleen een stem?

Gerrit stapt op Shelley af. Ik hoorde dat jouw moeder fan is van Corry Konings vraagt hij aan haar. Shelley laat weten dat dat inderdaad zo is. Gerrit begint vervolgens te dansen. Ik krijg een heel apart gevoel van binnen zingt hij plagend. Shelley probeert vervolgens weg te lopen maar hij loopt zingend en dansend achter haar aan. Shelley probeert haar gezicht in de plooi te houden, maar moet toch lachen. Jessie is er ondertussen ook bij komen staan. Ik vond je gisteren echt schattig merkt Jessie op. Shelley was gisteren de hele avond aan het dansen en springen tijdens Franny’s feestje. Het zijn die kleine momenten dat de ware aard van het beestje naar boven komt gaat Gerrit plagend verder. Daar ben ik ook op gevallen voegt hij eraan toe. Shelley kijkt hem even kort aan. Je was gisteren zo lief zegt Jessie snel. Shelley begint te lachen en zegt dat ze op moeten houden.

Jessie geeft vervolgens een sigaret aan haar. Hier, omdat je gisteravond zo lief was zegt hij plagend. Wat zeggen we dan vraagt Gerrit, terwijl hij haar veelbetekenend aankijkt. Shelley bedankt Jessie. Als je dat na het stemmen zo ook had gedaan zegt Gerrit dan en hij steekt zijn duim op. Hij had graag wat meer waardering van Shelley gekregen voor het feit dat hij positief op haar stemde. Als ik niet op jou had gestemd, dan was jij… en hij maakt een wegwuivend gebaar. Shelley vindt niet dat ze hem niet nog eens extra hoeft te bedanken voor zijn keuze. Zijn vrienden wilden haar immers allemaal naar huis hebben. Jouw groepje stemden wel op mij. Behalve jij gaat Shelley verder. Maar dat zegt ook wat benadrukt Gerrit. Zou Gerrit zijn stem meer betekenen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 117    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Heidy at 13:56

    Natuurlijk betekent Shelley nog heel veel voor hem, volgens mij denkt/hoopt hij dat het allemaal weer goed gaat komen tussen hen, Maar ik ben erg blij dat hij voor Shelley heeft gestemd. En ze heeft wel een punt dat de rest van zijn groep wel op haar heeft gestemd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *