De bewoners bereiden zich voor op de bachelorparty

De bewoners bereiden zich voor op de bachelorparty

Deze avond organiseren de bewoners niets minder dan een vrijgezellenfeest voor een groep hengsten in Utopia 2. Ze proberen alles uit de kast te halen om een memorabele avond neer te zetten. Merel is druk bezig met het glazuur aan te brengen op de borst vormige taart. Jessie zet de karaoke set klaar en Franny leert Alexandra sensuele pasjes. De twee lijken een verrassing te hebben voor de bewoners vanavond. Zullen de bewoners er een succes van weten te maken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *