De foto’s van Mariska haar fotoshoot zijn binnen, ze is er sprakeloos van

De foto’s van Mariska haar fotoshoot zijn binnen, ze is er sprakeloos van

Mariska heeft vorige week een fotoshoot gehad om haar grenzen te verleggen. Vandaag zijn deze foto’s binnen en hebben Hiske en Merel al helemaal voor ogen hoe ze de foto’s willen gaan presenteren. Wanneer Mariska de fotograaf een rondleiding geeft, hangen Hiske en Merel de foto’s aan een lijn op in de silo met de rug naar de deur toe. Als Mariska terugkeert in de silo legt Hiske het plan voor. Merel en ik gaan een selectie maken van drie foto’s stelt Hiske voor over de tien foto’s van Mariska. Één voor één gaan ze vervolgens alle foto’s langs terwijl Mariska bloedstollend zit te wachten op de tentoonstelling van de eerste foto’s. De vrouwen hebben moeite om een keuze te maken tussen alle mooie foto’s en vragen de bewoners om hulp. Hiervoor moet Mariska eerst de silo verlaten. Wanneer de bewoners er gezamenlijk uit zijn gekomen keert Mariska terug naar de silo. Hiske vraagt aan de fotograaf of hij nog iets kwijt wil over het proces. Je begon te bloeien en te stralen. Je bent een heel ander mens licht de fotograaf toe. Mariska geeft daarna toe dat ze een verandering heeft doorgemaakt. Vind je jezelf weer mooi vraagt Hiske. Ja antwoordt Mariska. Hiske en Merel presenteren hun gemaakte keuze voor de top drie. O, wauw reageert Mariska, ze is sprakeloos en bedankt de fotograaf met een knuffel. Ik ben echt zo blij eindigt ze. Wat vinden jullie van bovenstaande foto’s?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 39    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *