Brandon denkt ondanks de bonje dat iedereen wel van goede aard is

Brandon denkt ondanks de bonje dat iedereen wel van goede aard is

Jessie en Brandon zijn bezig met de afbouw van het podium wanneer Jessie vraagt hoe het met Brandon gaat. Brandon begrijpt niet meteen waar Jessie op doelt. Ik bedoel persoonlijk geeft Jessie daarna aan. Ik bedoel de mensen waar je mee omging zijn allemaal weg gaat hij verder. Brandon laat weten dat het eigenlijk wel goed gaat. Ondanks dat we af en toe bonje hebben denk ik dat bij iedereen het aard van het beestje goed is voegt hij eraan toe. Geven jullie hierin Brandon gelijk?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 59    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *