Jessie weet niet wat hij verkeerd doet, hij voelt zich niet gesteund door Merel

Jessie weet niet wat hij verkeerd doet, hij voelt zich niet gesteund door Merel

De relatie van Jessie en Merel heeft de afgelopen tijd pieken en dalen. Het maakt niet uit in welke situatie we zitten.. uiteindelijk valt er altijd door haar wel wat te zeggen wat ik verkeerd doe begint Jessie het gesprek met Gerrit terwijl hij diep zucht. Zelfs toen Jessie gisteren een beladen dag achter de rug had met het bezoek van Cees durfde Merel hem een rare vogel te noemen, omdat hij zich anders gedroeg dan normaal. Wat had ik dan moeten doen vraagt Jessie zich vervolgens af. Gerrit begrijpt de situatie van zijn vriend wel. Het enige wat zij hoeft te doen is later op de dag te vragen hoe het gaat voegt hij eraan toe. Jessie vindt dat dit het minste was wat Merel had kunnen doen. Gerrit vraagt of het überhaupt wel goed gaat in de relatie van Jessie en Merel. Helemaal fantastisch Ger.. Ik voel mij zo f*cking gelukkig roept Jessie gefrustreerd. Zit er een relatiebreuk aan te komen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 33    Gemiddelde: 4.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *