De bewoners vragen om hulp, steun jij ernstig zieke oud bewoner Cees?

De bewoners vragen om hulp, steun jij ernstig zieke oud bewoner Cees?

Gisteren kwam oud bewoner Cees het terrein op om de groep slecht nieuws te brengen. Hij is namelijk ernstig ziek en zal niet meer beter worden. Alle bewoners waren hierdoor ernstig aangeslagen. Shownieuws pakte dit nieuws ook op. De bewoners willen Cees in deze moeilijke tijd graag een hart onder de riem steken en vragen daarbij jouw hulp. Wil jij Cees ook sterkte wensen? Stuur een kaartje naar Utopia 2. De bewoners zorgen dan dat deze allemaal bij Cees terecht komen. De kaartjes kunnen naar onderstaand adres. De bewoners hopen dat Cees heel veel kaartjes zal ontvangen. Stuur jij er ook één?

Utopia BV
Amersfoortsestraatweg 115
1251 AV Laren

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 26    Gemiddelde: 4.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *