Mariska heeft een idee en deelt dit met Merel en Hiske

Mariska heeft een idee en deelt dit met Merel en Hiske

Mariska zat afgelopen avond samen met Hiske en Merel in haar huisje. Ik wil iets delen met jullie, zegt de vrouwelijke bewoonster. Oh my god, zegt Merel foto’s. Mariska legt uit dat het voor heel heftig is wat er is gebeurd de afgelopen dagen en dat ze heel blij is met de foto’s. Eigenlijk zie ik mezelf nu als een nieuwe Maris, zegt ze. Mariska wil een foto van haar naar Cees opsturen en dat iedereen er wat opschrijft. Ik denk dat hij dit echt geweldig vindt. Dat hij me ziet zo. Dat ik gegroeid ben, legt de vrouwelijke bewoonster uit. Merel lijkt dit een heel goed idee te vinden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 112    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *