Het vrijgezellenfeest in Utopia 2 zorgt voor jaloezie bij Gerrit

Het vrijgezellenfeest in Utopia 2 zorgt voor jaloezie bij Gerrit

De poorten op het Utopia 2 terrein gingen afgelopen avond open en een bus kwam het terrein opgereden. De inzittenden van de bus worden hartelijk begroet, echter is er één bezoeker die is geblinddoekt. Het vrijgezellenfeest staat namelijk op het punt van beginnen! Het hele gevolg loopt richting de silo voor de eerste verrassing van de avond. De geblinddoekte man krijgt namelijk heuse lapdance van Alexandra en Franny.

Tijdens het feest begint Franny een bijzondere band te creëren met één van de bezoekers. Dit valt Gerrit op en hij lijkt hier niet blij mee. Wanneer de bewoners afscheid nemen van de bezoekers neemt Franny nog een foto samen met één van de bezoekers en Gerrit’s blik wordt steeds zuurder. Franny loopt de silo in. Het geflirt viel Hiske ook op. Gerrit werd er een beetje ongemakkelijk van, zegt Hiske. Nu weet hij ook hoe het voelt, reageert Franny.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 214    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *