Jessie heeft een leuk idee, een eindproject voor Utopia 2

Jessie heeft een leuk idee, een eindproject voor Utopia 2

Hiske, Merel, Jessie en Mariska zitten in het kantoor. Jessie is druk met het bedenken van een nieuw idee in Utopia 2. Hij wil namelijk met alle bewoners een samenhangend project maken. Hiske vindt het een leuk idee. Jessie twijfelt wel. Hij geeft aan dat hij het niet wil hebben, dat het een half project wordt. Omdat iedereen zijn eigen inbreng heeft is hij bang dat als mensen hun deel niet doen, het helemaal niks wordt. Toch wil hij het wel proberen. Ik wil mensen hun input vragen vervolgd hij. Het moet wel leuk worden. Ik zat eraan te denken om allemaal Utopia dingen erin te verwerken benadrukt hij. Hiske is enthousiast en ook Merel lijkt het een leuk idee te vinden. En stelt voor dat Jessie het project leidt en dat iedereen inbreng heeft. Ik heb liever dat ik een idee heb en dat iedereen koppelstukken heeft legt Jessie uit. De anderen zijn het ermee eens. Wat gaat het creatieve voorwerp worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 4.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *