Merel en Mariska willen de huisjes in Utopia 2 te koop aanbieden

Merel en Mariska willen de huisjes in Utopia 2 te koop aanbieden

Merel, Mariska, Jessie en Hiske zitten achter de computer. Merel en Mariska lijken een nieuw idee te hebben gevonden om geld te verdienen. Mariska en ik zaten te denken om huisjes te koop te gaan zetten, waar nu maar één persoon in ligt vertelt ze tegen Hiske. Merel is van plan om het idee met de groep te gaan bespreken. Een deel van het geld wil ze besteden aan iets leuks voor de groep en het grootste gedeelte gaat in de pot. Ja, superleuk reageert Hiske enthousiast. Merel legt verder uit dat ze een echt makelaarsbord neer wil zetten. Ik wil misschien nog één keer verhuizen, maar ik ga niet nog drie of vier keer verhuizen gaat Hiske verder. Dat begrijpt Merel en ze laat weten dat ze alleen de eenpersoons huisjes wil verkopen. Jessie mengt zich ook in het gesprek. Die huisjes kan je niet verplaatsen zegt hij. Dat stort in elkaar verzekert hij. Envertelt dat de silo en het sanitair wel verkocht kunnen worden. Welke huisjes zullen de bewoners uiteindelijk gaan verkopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 4.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *