Franny vindt het misselijkmakend hoe close Gerrit en Mylène doen

Franny vindt het misselijkmakend hoe close Gerrit en Mylène doen

Franny en Alexandra lopen samen naar de sportschool. Franny wil graag even wat bespreken met Alexandra. Weet je wat ik heb gehoord begint ze. Dat Mylène bij de cocktailworkshop Gerrit hier zo zat te strelen. Ze wijst vervolgens naar de binnenkant van haar been. Alexandra geeft toe dat ze dat ook van Jessie heeft gehoord. Wat vind je ervan vraagt Alexandra. Ik vind het best wel misselijkmakend reageert Franny. En ze vertelt dat ze geen gevoelens voor Gerrit heeft. Dat kan Alexandra geloven. Maar je voelt je er niet fijn bij vertelt ze. Alexandra adviseert Franny om wat meer ruimte voor zichzelf te nemen en Franny vertelt dat ze dit ook doet. Ze legt uit dat ze niet jaloers is, maar Alexandra denkt dat het wel met Franny haar gevoelens te maken heeft. Hij moet het zelf weten en ik ga er niets van zeggen zegt Franny over Gerrit. Maar het zit wel in mijn hoofd benadrukt ze. Alexandra adviseert Franny dat ze het er beter wel over kan hebben met Gerrit. Zal Franny het advies van Alexandra opvolgen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 155    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *