Gerrit doet een pikante ontdekking over Merel en Jessie

Gerrit doet een pikante ontdekking over Merel en Jessie

De liefde tussen Jessie en Merel lijkt weer wat op te bloeien. Zo hebben ze elkaar meermaals gekust. Als Jessie klaar is met douchen loopt hij samen met Merel naar de boot. Ondertussen zijn Mariska en Gerrit hard aan het werk achter de computer. Mariska kijkt even uit het raam en ze begint te lachen. Ze zijn druk zegt Mariska tegen Gerrit over Jessie en Merel. Gerrit kijkt door het raam als bij hem de schrik toeslaat. Hij sprint naar de benedenverdieping van de silo. Jongens roept hij tegen de andere bewoners. De boot die kantelt bijna van zijn standaard. Snel rent hij naar buiten om naar de bewegende boot te kijken. Zinkend schip schreeuwt Gerrit en samen met een aantal andere bewoners aanschouwt hij het tafereel. Wat kan die Merel schoonmaken hè grapt hij. Merel heeft het vandaag namelijk met Jessie gehad over het schoonmaken van de boot. De bewoners moeten lachen als ze de opmerking van Gerrit horen en ze zoeken de silo weer op.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 113    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *