Jessie schrijft een songtekst speciaal voor ernstig zieke Cees

Jessie schrijft een songtekst speciaal voor ernstig zieke Cees

Jessie is druk aan het schrijven van zijn nieuwe songteksten. Zo schrijft hij zijn teksten in het atelier, silo tot aan buiten wanneer hij aan het wandelen is. Het ziet ernaar uit dat wanneer hij op een nieuwe tekst komt het gelijk genoteerd moet worden. Een campinggast komt even later naar hem toe en ze hebben het over zijn songteksten. De campinggast geeft daarna aan dat Jessie de laatste tijd veel heeft te verwerken met name om Cees. Oud Utopia bewoner Cees is ernstig ziek en zal niet beter worden, Mariska en Jessie hebben een goede band met Cees. Afgelopen donderdag is Cees even op bezoek geweest in Utopia om Mariska en Jessie het slechte nieuws te vertellen dat de kanker verder is uitgezaaid naar zijn botten en zijn lever. De bewoners spreken Cees veel moed in. Jessie vertelt aan de campinggast dat hij een songtekst aan het bedenken en schrijven is over Cees. Vervolgens loopt hij naar het atelier om weer verder te werken aan zijn songtekst voor Cees. Hoe gaat het eindresultaat zijn?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *