Gerrit ergert zich aan Alexandra en bespreekt dit met Mariska

Gerrit ergert zich aan Alexandra en bespreekt dit met Mariska

Mariska is haar haren aan het krullen en ondertussen praat ze met Gerrit over de andere bewoners. Gerrit lijkt zich aan Alexandra te ergeren, vooral als ze het nummer ik haal alles uit het leven zingt. Dan krijg ik echt plaatsvervangende schaamte zegt Gerrit. Mariska moet glimlachen. Je gaat daar slecht op hè, de laatste tijd vraagt ze. Ja, verschrikkelijk antwoordt Gerrit. Mariska vraagt zich af waardoor dat komt. Gerrit legt vervolgens uit dat Alexandra een oude vrouw is. Maar ze lijkt net twaalf zegt hij. Gerrit doelt hiermee op het gedrag van Alexandra. En ze is dom vult hij aan. Gerrit legt daarna uit dat hij dit gevoel bij meerdere mensen heeft. Shelley, Franny heb ik dat af toe.. gaat Gerrit verder. Mariska vraagt of hij Mylène slim vindt. In bepaalde situaties zegt Gerrit. Niet altijd. Ik vind haar ook niet echt dom of zo. De twee praten nog even verder over Alexandra. Ben jij het met Gerrit eens?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 41    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *