Gerrit wil een medley opnemen met zijn mede bewoners voor de Hollandse avond

Gerrit wil een medley opnemen met zijn mede bewoners voor de Hollandse avond

Hiske heeft Merel vandaag aangesproken over vanavond, dan is de Hollandse avond. Ze wilde namelijk graag weten wat Merel haar idee is voor de invulling van de avond. Merel vertelde dat de bewoners worden opgedeeld in twee teams, met elk één teamleider. De twee groepen zullen tegen elkaar gaan strijden tijdens Hollandse spellen. Na het gesprek met Hiske is Merel aan de slag gegaan met het bedenken van leuke spellen. Roddelen legt Merel even later aan Hiske uit. Dat je een hele lange roddel maakt en dat zij die dan aan elkaar door moeten vertellen gaat Merel verder. Hiske lacht. Ja, dat vind ik ook leuk reageert ze enthousiast. Wat ik ook leuk vond is, geen ja, geen nee, geen uh gaat Merel verder. Hiske lijkt enthousiast van alle ideeën die ze hoort. Merel gaat direct verder met het uitwerken van de ideeën.

Ook Gerrit heeft een leuk idee voor de Hollandse avond. Hij wil namelijk een medley opnemen met alle bewoners in het thema van Nederlandstalige muziek. Gedurende de dag is Gerrit er druk mee bezig. Zo zoekt hij de nummers uit samen met een paar andere bewoners en vervolgens installeert hij de materialen, waarmee hij de medley wil opnemen. Buiten heeft hij zijn statief klaargezet met de camera erop, vervolgens worden de geluidsboxen aangesloten en de muziek gaat aan. Één voor één haalt hij een bewoner naar zich toe om een stukje te filmen op Nederlandse muziek. De bewoners doen vol enthousiasme mee. Wanneer de muziek aangaat wordt er hardop meegezongen. Na een tijd heeft Gerrit bijna alle stukjes gefilmd met de bewoners . Als het af is wordt het eindproduct op de Hollandse Avond afgespeeld. Zal het een succes worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *