Brandon helpt Franny met het gereedmaken van haar nieuwe nagelsalon

Brandon helpt Franny met het gereedmaken van haar nieuwe nagelsalon

Naast dansen en dansles geven is Franny ook nagel stylisten. Bovenin de silo had ze haar eigen nagelsalon maar tot vandaag niet meer. De tattoo shop wordt al een lange tijd niet meer gebruikt als tattoo shop, sinds het vertrek van Dylan. Het is een plek geworden waar van alles en nog wat wordt gedaan. Zo is het een atelier, make-up plek en vanaf vandaag ook een nagelsalon. Samen met Brandon verhuist ze dan ook haar spullen voor de nagelsalon van de silo naar de caravan. Vervolgens wanneer de spullen in de caravan staan, wordt er plaats vrijgemaakt in de caravan en Brandon installeert voor Franny haar nagelsalon. Gaat Franny veel gasten krijgen in haar nieuwe nagelsalon?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 2.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *