Alexandra en Shelley bespreken de stemmen, aan wie gaan ze deze geven?

Alexandra en Shelley bespreken de stemmen, aan wie gaan ze deze geven?

Alexandra, Mariska en Shelley zitten buiten op een bank. Wanneer Mariska wegloopt, bespreken Shelley en Alexandra de stemmingen. Alexandra laat weten dat ze denkt te weten aan wie ze haar drie stemmen wil geven. Zo vertelt ze voorzichtig dat ze haar stemmen misschien aan Gerrit of Jessie wil geven omdat ze met hen volgens haar het minst mee heeft. Ik weet anders ook niet op wie ik ze wil geven en op jou al helemaal niet gaat Alexandra verder. Shelley geeft op haar beurt aan dat zij geen moeite heeft met haar keuzes op wie ze wil stemmen en Alexandra twijfelt nog. Shelley zit eraan te denken om alle drie haar stemmen te verdelen. Vervolgens vertelt ze dat ze denkt dat Franny op haar gaat stemmen. Alexandra antwoordt erop dat ze wel met Franny een praatje wil houden om erachter te komen op wie zij gaat stemmen. Voor Shelley hoeft dit niet en ze geeft aan dat Franny niet te vertrouwen is. Aan wie gaan Alexandra en Shelley uiteindelijk hun stemmen geven?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 47    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *