Merel is kwaad omdat Gerrit niet mee wil doen aan de Hollandse spelletjesavond

Merel is kwaad omdat Gerrit niet mee wil doen aan de Hollandse spelletjesavond

De bewoners houden deze avond een Hollandse spelletjesavond. Een paar bewoners zetten alles klaar in de silo voor de spelletjesavond. Nadat alles is klaargezet loopt Merel naar buiten met een megafoon. Dames en Heren, over vijftien minuten is het tijd voor. Ik hou van Holland roept Merel door de megafoon en ze drukt op de alarmknop. Vervolgens loopt ze terug naar de silo. Hiske geeft Merel aan dat Gerrit niet mee doet met de spelletjes. Hoezo doe je niet mee Ger? schreeuwt Merel naar Gerrit die boven in de silo is. Geen zin in laat Gerrit weten. Nou dan spelen we het wel lekker niet zegt Merel teleurgesteld. Jawel antwoordt Mariska enthousiast erop. Merel ziet het niet meer zitten. Zo vertelt ze dat het aantal van de teams nu veranderen en dat ze Gerrit vandaag hielp met zijn idee om een medley op te nemen, terwijl ze daar geen zin in had. Vervolgens loopt ze boos weg uit de silo.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *