De bewoners uit Utopia 2 houden een spelletjesavond

De bewoners uit Utopia 2 houden een spelletjesavond

Merel en Hiske hebben afgelopen avond een spelletjesavond georganiseerd. De bewoners staan klaar in de silo om te starten met het spel, Ik hou van Holland. Twee bewoners die ook mee zouden doen zijn nog niet in de silo. Merel besluit om de megafoon te pakken en ze roept Mylène en Shelley naar de silo. Nadat ze even wachten in de silo besluiten ze het spel te starten zonder Mylène en Shelley, zij liggen namelijk op bed. Gerrit doet ook niet mee, hij gaf eerder aan geen zin erin te hebben. Nu zijn de teams niet gelijk maar ondanks dat gaat het spel gewoon door. Merel neemt het woord over het spel. Ze vertelt dat ze dit hebben georganiseerd om met alle bewoners af en toe iets leuks te gaan doen en om in de Hollandse sfeer te blijven ter voorbereiding op de Hollandse avond. We hebben twee teams; Franny en Brandon tegen Lex, Jes en Maris. Het verliezende team gaat morgen het ontbijt maken voor het winnende team gaat ze verder. Vervolgens legt ze het spel uit. Na de uitleg begint het spel.

Merel stelt een vraag en de teams moeten erop antwoorden. Hiske houdt de punten bij en het team met de meeste punten is de winnaar. Na een tijd beginnen ze aan het laatste vragenspel. Hiske leest de tussenstand voor en vertelt dat het team, Brandon en Franny 266 punten hebben en het team van Jessie 59 punten. Jessie wil stoppen met het spel maar Merel houdt hem tegen. Het team van Jessie krijgt 250 punten erbij om het eindspel te spelen. Tot slot heeft het team van Jessie de meeste punten. Brandon en Franny kijken teleurgesteld voor zich uit. Ik voel mij opgelicht zegt Brandon. Ja, je bent ook opgelicht antwoordt Jessie. De teams feliciteren elkaar vervolgens dat iedereen goed gespeeld heeft. De spelletjesavond is gezellig verlopen.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 4.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *