Gerrit vermoedt dat Brandon op Alexandra gaat stemmen

Gerrit vermoedt dat Brandon op Alexandra gaat stemmen

Een aantal bewoners liggen afgelopen avond al vroeg in bed. Merel en Gerrit bespreken buiten de stemmingen. Zo maken ze een schatting wie op wie er allemaal gaan stemmen. Gerrit geeft aan dat hij vermoedt dat Brandon op Alexandra gaat stemmen. Zo vertelt hij er ook bij dat hij denkt dat Brandon de bewoners die het minst lang in Utopia 2 zitten, eruit wil hebben. Merel denkt dit op haar beurt ook en geeft aan dat het perfect zal zijn als Brandon op Alexandra stemt bij de volgende nominatieronde. Vervolgens vertelt ze nog dat ze ook met Jessie in de boot nog even de stemmingen gaat bespreken. Na het gesprek besluiten Gerrit en Merel ook naar bed te gaan. Zullen Merel, Gerrit en Jessie een tactiek hebben voor de volgende nominatieronde?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *