Deze zaken hebben de bewoners besproken tijdens de vergadering van 18 november

Deze zaken hebben de bewoners besproken tijdens de vergadering van 18 november

De bewoners beginnen deze dag met een vergadering. Iedereen verzamelt zich in de silo, behalve Mylène en Shelley. De bewoners besluiten om te starten zonder hen. Jessie neemt als eerst het woord over de financiën, waarin hij de facturen en de omzet bespreekt. Vervolgens worden de aankomende evenementen besproken. Mariska geeft aan hoeveel kaarten er voor de markt en De Hollandse avond verkocht zijn. Ondertussen sluiten Shelley en Mylène zich aan bij de vergadering. Hiske begint over de planning van de markt. Zo verdeelt ze de taken, wie wat gaat doen, wat er voor de markt allemaal gedaan moet worden en wat er op de dag zelf nog gedaan moet worden.

Shelley vertelt daarna over haar acteerlessen die aanstaande woensdag plaatsvinden en ze sluit abrupt af. En de kosten vraagt Mylène. Shelley antwoordt dat het veertig euro kost en het al betaald is. Jessie raakt vervolgens geïrriteerd van Shelley. Hij vindt dat ze haar verhaal over de acteerlessen niet gelijk had moeten afsluiten. Vervolgens geeft hij aan dat ze eerst de kosten had moeten bespreken met de groep, voordat ze het betaalt. Er ontstaat een kleine discussie.

Tot slot wordt het eindproduct van Utopia 2 besproken. Jessie had een tijd geleden een idee om iets te maken waar Utopia voor staat. Hiervoor wilde hij een kunstenaar vragen, alleen dat kost te veel geld. Nu heeft hij een ander idee. Ik heb een idee in mijn hoofd, om van onderdelen uit Utopia een trofee te maken vertelt hij. En voegt eraan toe dat men bijvoorbeeld een siloplaat gebruikt en vanuit daar een symbolisch Utopia product gemaakt wordt. Iedereen krijgt één onderdeel om te decoreren gaat hij verder. Merel en Alexandra vinden het een leuk idee, als de anderen ook meewerken aan het ontwerp. Franny geeft aan dat ze het leuk vindt dat iedereen een stukje mag ontwerpen. Maar zou jij helemaal zelf het hele ontwerp willen maken? vraagt Jessie. Nee zo bedoel ik het niet, Je voelt je gelijk helemaal aangevallen antwoordt Alexandra en er ontstaat opnieuw een kleine discussie. Gerrit neemt het woord en vraagt concreet wie er ook mee willen brainstormen over het idee. Niet lang daarna zit de vergadering erop.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *