Jessie ontdekt een zwarte envelop, de groep komt bij elkaar

Jessie ontdekt een zwarte envelop, de groep komt bij elkaar

Het is weer zover er is een zwarte envelop gevonden op het terrein. Zwarte envelop roept Jessie dan ook. Merel pakt de megafoon en ze herhaalt dat er een zwarte envelop is gebracht en ze zet het alarm van de megafoon aan. Al snel verzamelen de bewoners zich buiten. Jessie staat voor de groep en hij leest de zwarte envelop voor. “Beste inwoners, over één uur begint de volgende nominatieronde. Succes met het maken van jullie keuze”. De bewoners lijken niet te zijn verrast en na het nieuws beginnen ze direct de stemmingen te bespreken. Jessie, Merel en Gerrit lopen samen weg van de groep en bespreken het voorzichtig samen. Wordt vervolgd dus!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 64    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *